Sliv oprema = Iskustvo, stručnost i predanost!

Od 1994. godine strpljivo i predano razvijamo svoje proizvode i usluge, njegujemo odnos s klijentima te usvajamo nova znanja i tehnologije. Danas možemo reći da je naš malen, ali uigran tim stručnjaka svojim iskustvom i znanjima na području opremanja javnih objekata stvorio tvrtku koja svojim profesionalnim i odgovornim pristupom uvijek stoji iza kvalitetno odrađenog projekta.

U svojem profesionalnom radu, osobitu pozornost posvetili smo opremanju ustanova za najmlađe, kao što su dječji vrtići i škole te se iznimno ponosimo funkcionalnošću, prilagodljivošću i ugodnim dizajnom našeg namještaja.

U stalnom nastojanju da naši proizvodi i usluge i u budućnosti zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i funkcionalnosti, nastavljamo marljivo i predano raditi na obostrano zadovoljstvo nas i naših dosadašnjih i budućih klijenata.


Certifikati koji potvrđuju da Sliv oprema zadovoljava ISO i HRN norme vrlo su važni u našoj struci jer potvrđuju da se u svom poslovanju rukovodimo standardima najviše kvalitete. No, ono što je još važnije i što nam daje najvredniji certifikat zapravo je referentna lista zadovoljnih klijenata i dobro odrađenih poslova.Sliv oprema za djećje vrtiće rukovodila se osnovnim značajkama:

  • Funkcionalna upotreba opreme
  • Uspješno korištenje postojećeg prostora - starog i novog
  • Uvažavanje postojećeg okruženja
  • Solidna i kvalitetna izrada
  • Domaća izrada i
  • Uvažavanje i prihvaćanje mišljenja ravnatelja i odgajatelja dječjih vrtića, što je pravi put u kreiranju opreme i traženju novih elemenata.

Ne ulazeći u analizu svih elemenata, posebno bih istakla funkcionalnost opreme koja omogućuje različiti rad odgojno-obrazovnih aktivnosti. Mnogi elementi opreme su mobilni i na dohvat djetetu što ukazuje na raznovrsnu mogućnost primjene. Posebno bih istaknula vrijednost sistema niskih pokretnih ormarića i sandučića koji omogućuju predškolskom djetetu da slobodno i jednostavno dođe do igračaka, papira, knjiga, pedagoško neoblikovanog materijala, alata, muzičkih instrumenata, didaktičkih materijala i drugih rekvizita.

Pokretna biblioteka može poslužiti kao demonstracijsko sredstvo: nova izdanja knjiga, nove slikovnice, klasična djela za djecu, prikaz slikovnica koja izrađuju sama djeca, prigodne izložbe, trgovina knjiga i sl.

Osim kao demonstracijsko sredstvo pokretna biblioteka može se koristit i kao paravan u kutiću priča i drugim povremenim i stalnim kutićima za grupno i individualno zadovoljavanje dječjih potreba.

Otvori na pojedinim ormarima i elementima u raznim bojama veliki su prilog zadovoljavanju higijenskih zahtjeva.

Otvorene police s kutijama za didaktički materijal i nosačem tende-zastora pružaju odgajatelju maštovitu primjenu u realizaciji odgojno-obrazovnih zadataka.

Bilo bi korisno odgajatelje uputiti u sve tajne ovog doista vrlo uspješnog i kvalitetnog namještaja Sliv opreme.

Što i kako se sve može koristiti TENA ovisi o metodičkom znanju, stručnoj spremi i praktičnom iskustvu odgajatelja.

Treba istaži da ova oprema istovremeno služi za boravak i igru.

Brojne mogućnosti i nadalje treba istraživati i ostvarivati.

Sliv oprema okuplja stručne ekipe, sluša stručna iskustva i mišljenja te se u praksi potvrdila.

Dr. Mira Peteh

Zastupamo

DN company

Partner

Talin logo

Garancija kvalitete